Historie

Wij geloven dat de juiste financiële strategie het verschil kan maken in het succes van de ondernemer.Ondernemerschap zit in ons bloed. We willen niet anders. Aan ondernemingen bouwen op een duurzame en vakbekwame manier, heeft ons altijd gedreven en daar krijgen we energie van.

Buitengewoon betekent voor ons ver boven verwachtingen presteren. We zijn een ambitieuze club en dagen onszelf graag uit. We nemen geen genoegen met goed, maar met steengoed. We willen duidelijk maken aan onze klanten, en onze omgeving, dat wat wij leveren iets substantieels toevoegt aan het succes van de ondernemer.

Een bijdrage gaat dus voor ons verder. We vinden het belangrijk dat wat wij doen, ertoe doet. Voor onze klanten, onze collega’s, onze vrienden en familie en de samenleving. Wij geloven in goed en duurzaam ondernemerschap.

Groei is essentieel. Zonder groei houdt alles op. Als ondernemer snap je dat als geen ander. Maar voor ons gaat groei verder dan alleen waarde creatie, het is ook het vergroten van de capaciteit. Voor onze werknemers kan zich dat vertalen in persoonlijke groei, meer mogelijkheden, of verder komen in hun vak. Voor klanten betekent het misschien uitbreiding, meer middelen en vermogen om te investeren en zeker niet in de laatste plaats, persoonlijk geluk.

Succes betekent voor ons mooie resultaten behalen waarmee we invulling kunnen geven aan onze ambitie, en daarmee aan die van anderen.

Kunnen groeien en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan het succes van anderen, geeft ons een groot gevoel van voldoening. 365Accounting is de plek waar mensen, kennis en kunde samenkomen en waar we bouwen aan het succes van de ondernemer. Door onze gezamenlijke passie voor financiën en het verbeteren van de financiële en organisatorische bedrijfsvoering, realiseren we samen een toekomstbestendige onderneming.

 
 
 

Het Team

 

 

Partner

Dirk van den Bosch

Zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de uiteenlopende rollen welke hij hierin heeft bekleed maken van hem een Bedrijfsadviseur met kennis van zaken. Zijn persoonlijke aanpak, betrokken werkwijze en resultaatgericht denken helpen vele ondernemers het maximale uit hun onderneming te halen. Met hem haalt u ervaring en kennis in huis waar u nu maar ook in de toekomst gewaarborgd bent.

 

Educatie

BEDRIJFSECONOMIE
Hogeschool 's-Hertogenbosch

Accountancy AA
NCOI

Activiteiten & Beroepsgroepen

• NOAB, Aspirant Lid
• BOB, Lid
• Netwerk Brabant, Lid

Certificeringen

• Exact Cloud Accountant

 
 

 
 
 

Partner - Fiscalist

Erik van Brakel

Erik is bij 365Accounting verantwoordelijk voor de fiscaal zwaardere trajecten. Vanuit zijn eigen praktijk verzorgd hij voor veel ondernemers de fiscale aangiftes en helpt hij onderneming zo fiscaal neutraal mogelijk te ondernemen.

 

Educatie

FISCAAL RECHT
Universiteit van Tilburg

 

Activiteiten &Beroepsgroepen 

• FISCA, Lid
• Etische commissie voetbalvereniging, lid

Certificeringen

• NBA (in opleiding)

 
 

 
 
 

SENIOR BOEKHOUDER

Linda Bakker

Linda verzorgd binnen 365Accounting de verwerking van alle financiële boekingen. Zij zorgt er voor dat uw administratie snel verwerkt wordt, u via de portal altijd inzicht heeft in de cijfers van uw onderneming en beantwoord graag uw vragen over uw administratie.

 

Educatie

HEAO BEDRIJFSECONOMIE
Hogeschool Breda

 

Activiteiten & Beroepsgroepen

• Auditgroup MB, Lid

Certificeringen

• Cloud Accountant Exact Online
• BI Certificering Business Objects