Nieuw: Automatische Incasso

Het op tijd betalen van je facturen kan een tijdrovend klusjes zijn. Je moet een best een groot aantal handelingen verrichten voor je de factuur uiteindelijk aan je leverancier kunt overmaken. En dat moet je dan ook nog eens doen naast je toch al drukke dagelijkse schema. 365Accounting staat voor de meest moderne ontwikkelingen en onderzoekt continu de mogelijkheden om haar gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Daarom introduceren we vanaf vandaag "Automatische Incasso". Vanaf heden is het mogelijk dat wij onze maandelijkse factuur automatisch bij je incasseren zonder dat je er nog naar hoeft om te kijken! Je betaald altijd op tijd je factuur en hebt er geen omkijken meer naar. Ook tijdens je vakantie hoef je je nergens druk om te maken!

Informeer nu naar de mogelijkheden en vraag de automatische incasso snel bij ons aan!