Wij zijn boekhouders met een flinke dosis lef!

Wij hebben fiscalisten, HR-adviseurs, bedrijfseconomen en IT-specialisten in huis die je ondersteunen in het zorgvuldig en snel verwerken van je administratie. Alles is gericht op bruikbare informatie die je goed inzicht geeft en helpt om heldere keuzes te maken.

 

Contact

➤ ADRES

Rozemarijn 46
5061 WK Oisterwijk

☎ CONTACT

e: info@365accounting.nl
T: 085 2500277
T: 013 7370377

 

Onze dienstverlening


365 fiscalisten

De 365-fiscalist is gespecialiseerd in de belastingwetgeving en in belastingbesparende tips. Een optimale aangifte is niet vanzelfsprekend. 


365 bedrijfskundigen

Onze bedrijfskundigen zijn ervaren consultants die op strategisch niveau kunnen meedenken en sparren met een klant. In de rol van Trusted Advisor staan ze menig ondernemer en Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) bij. Een duidelijk beeld van het heden is de basis voor een blik op de toekomst.


365 Boekhouders

Het verzamelen, vastleggen en rapporteren van cijfers is de basis van ons werk. Wij zijn boekhouders met kennis van de nieuwste boekhoudsoftware en de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied.


365 it-specialisten

IT zien wij als de basis voor de snelle ontwikkelingen in ons vak en het maakt permanent deel uit van onze bedrijfsvoering. Onze klanten hebben vaak al online tools draaien en wij gaan de uitdaging aan om die soepel te integreren met de financiële administratie.


365 salarisadministratieurs en hr-adviseurs

Onze salarisadministrateurs zijn zeer vakbekwaam. Ze verzorgen de loonberekening en toetsen dit aan de fiscale regels. Vragen over beloningen worden vakkundig en in normale taal beantwoord.


365 bedrijfsadviseurs

We zijn trots op alle kennis en kunde die we in huis hebben, en we zijn een continue lerende organisatie. Door middel van onze adviesdiensten zijn we in staat informatie op een dusdanige manier te ontsluiten dat we op het niveau van een controller of een financieel directeur kunnen adviseren.

 
 

 
 
Cijfers zijn het fundament waarop we onze diensten bouwen.
— 365Accounting
 
 

 
 
 

In voor een goed gesprek?

Wij helpen u graag bij het maximale uit uw onderneming te halen. Met onze kennis op vrij wel elk gebied in uw onderneming staan wij u graag bij in raad en daad. Juist door deze aanpak zijn wij onderscheidend in de markt. Bent u toe aan een goed gesprek om te kijken hoe wij naast uw onderneming ook u zelf als ondernemer beter kunnen maken?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Naam *
Naam
Waar kunnen wij je mee helpen? *