365 introduceert 365College

Vanuit onze cliënten ontvangen wij steeds vaker de vraag om een stukje extra ondersteuning als het gaat om het werken met Exact Online, het efficiënt runnen van de organisatie en het snel op touw zetten van een soort van targetsysteem binnen de eigen organisatie.

Om aan deze behoefte te voldoen introduceren wij met ingang van 1 maart a.s. het 365College. Een eigen educatieprogramma waarbij wij u en uw medewerkers op een prettige en snelle manier trainen in het werken met Exact Online, efficiënt samenwerken en doelgericht uw bedrijfsprocessen sturen.

De komende weken zullen wij u via deze website voorzien van het volledige programma, de kosten en de mogelijkheden van deze dienstverlening.

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkeling of heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in.