Alle fiscale uitdagingen zijn door 365Accounting snel en vakkundig getackeld.

Sinds begin 2016 werken wij samen met 365Accounting. Bij toeval elkaar ontdekt en de samenwerking aangegaan. Inmiddels hebben wij een betrouwbare band met elkaar opgebouwd en is men in staat alle uitdagingen snel te tackelen.

— M. Prize - CEO SECTECO

Prima service. Snel antwoord op al mijn vragen

Sinds wij zijn overgestapt naar 365Accounting worden we altijd snel te woord gestaan door hen. Onze vragen worden snel beantwoord en er wordt snel ingespeeld op ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

— R. Vochteloo - Eigenaar Drankenhandel Vochteloo V.O.F.


 
Met een klantbeoordeling van 8.7 is 365Accounting er in geslaagd een partner voor veel ondernemers te zijn.

— ZZPONLINE

 
 

“Genomineerd als Cloud-Accountant van 2016 wordt je niet zomaar..”

De unieke aanpak, het online dashboard en het slim samenwerken met klanten, een terechte nominatie voor Cloud Accountant van het jaar.

Beoordeling Nominatie Exact Cloud Accountant

Op advies van Dirk hebben wij onze Garage automatisering direct gekoppeld aan Exact Online. We besparen serieus tijd

Ons Autobedrijf verkoopt 2e hands luxe auto's waarbij veelal in consignatie de verkoop plaatsvindt. Juist daarom is aansluiting op de software van groot belang.

— M. Daalder - Eigenaar Daalder Exlusief

 

Altijd bereikbaar in geval van spoed

Al jaren werken wij samen met de mensen van 365Accounting. Zij zorgen er maandelijks voor dat onze administratie netjes wordt verwerkt. We zijn nu bezig onze administratie over te zetten op Exact Online om realtime inzicht te hebben.

— R. Kuijpers - Medalto

Passie voor ondernemers

Ondernemen zit hen in het bloed. Met hun vernieuwde alles-in-een aanpak zijn zij in staat snel een meerwaarde voor de ondernemer te betekenen. Met deze aanpak zorgen ze voor veel vertrouwen en inzicht bij de ondernemers. Ideaal geschikt als partner voor ZZP en MKB!

— Beoordeling Bedrijfspitch KvK Utrecht


 

Wij werken samen met...